Handball.hu

QR-Code a mobilodra

QR-Code

Dr. Sütő László polgármester előterjesztette a Képviselő-testületnek javaslatát, hogy a közelmúltban elhunyt Kiss László munkája, öröksége méltó megemlékezéseként az egykori igazgatóról sport egyesületi vezetőről nevezze el a képviselő-testület a Marcali városi sportcsarnokot Kiss László Sportcsarnoknak.


Marcali Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Marcali Városi Sportcsarnokot Kiss László Városi Sportcsarnok-nak nevezi el. A képviselőtestület felkéri a polgármestert, hogy az elnevezés ünnepélyes keretek között történő adományozásáról gondoskodjon. A polgármester úr elmondta, hogy az ünnepélyre 2018. október 13. -án kerül sor a Marcali VSZSE következő hazai mérkőzése előtt.

 

Szinte minden osztályban történt Versenykiírás módosítás. Az alábbiakban adunk tájékoztatást ezekről:

Ma délután 13.00-kor kezdődik a XVII. Balaton kupa Fonyódon a JTF Jászberény és a Dunakeszi VSE csapatainak küzdelmével. 

Felhívjuk a nevezni kívánó sportszervezetek, egyesületek figyelmét, hogy a Gyermekbajnokság felsőbb korosztályainak nevezési határideje hamarosan lejár!

Dorogi Sándor, megyénk volt elnöke, aki két cikluson keresztül volt elnök, 07.29-én ünnepelte 70. születésnapját! Ebből az alkalomból köszöntöttük őt.

Az MKSZ elnöksége a 70/2018.(VI.29.) számú határozatával elfogadta a Megyei (Budapesti) Kézilabda Szövetségek Egységes Szervezeti és Működési Szabályzatának módosítását. A módosítás értelmében minden választott tisztség, a közgyűlés, elnökség stb. megszűnt és egy új szervezeti működés veszi kezdetét július elsejétől. Augusztus elsejétől pedig megkezdi munkáját az új megyei apparátus is.

2018. augusztus 19-23. között kerül megrendezésre a XVII. Balaton kupa, nemzetközi utánpótlás kézilabda verseny. 

A Somogy Megyei Kézilabda Szövetség felhívására 26 fő jelentkezett alapfokú játékvezető képzésre. A februárban elindított képzésnek a záróvizsgája 2018. június 12-én került sor Siófokon.

Az újonnan felálló megyei elnökség MINDENKIT sok szeretettel meghív 2018. június 23.-án megrendezésre kerülő egész napos rendezvényünkre.

Töltsünk együtt sportolók, sportvezetők, játékvezetők, versenybírók egy kellemes napot, melyen a zene és a szórakozás mellett sok meglepetéssel is készülünk.

Legyünk minél többen, szülessenek új sportbarátságok!
 

2018. május 29.-én tisztújító közgyűlést tartottak a Somogy Megyei Kézilabda Szövetségnél. A 19 tagszervezet közül 16 jelenlétével megtisztelte a közgyűlést. Az előterjesztéseket, beszámolókat egyöntetű szavazás mellett a tagszervezetek jóváhagyták. 

Támogatóink

top