A torna elég húzós volt számunkra, az első meccsünk reggel 9-kor kezdődött, egy U19-es fiú meccset vezettünk, egy dán és egy német csapat játszott egymás ellen. Ez egy sima mérkőzés volt, fölényesen győztek a németek.

Megtapasztaltuk a csapatok temperamentumát, sokkal másabb, mint Magyarországon, nagyon szeretnek a játékosok gesztikulálni, ha nem tetszik nekik valami és általában nem tetszik nekik semmi.

😂

Meglepetésként ért minket az edzők viselkedése, hozzáállása a játékvezetőkhöz. Mind a meccs hevében és a mérkőzés után is, mert mindig nagyon kedvesek voltak.

Sokkal több progresszív büntetést osztottunk ki, mint a többi játékvezető, de az edzőknek tetszett a határozottságunk.

A többi meccsünk délután volt, este 10 órakor végeztünk, mert az utolsó meccsünk 21:15-kor kezdődött.

Összesen 5 darab meccset vezettünk, abból 3 darab női U19-es meccset, 1 darab U19- férfi meccset, (amivel indult a napunk), és 1 darab U16-os férfi meccset.

Mindegyik meccs nagyon szoros mindegyik korosztályban, nagyon oda kell figyelni, mindegyik csapat győzni jött.

A torna rendezői nagyon odatették magukat, rengetek csapat van jelen Norvégiából, Németországból, Svédországból, Dániából, Szlovákiából és Lengyelországból.

Két Arénában folynak a meccsek napközben. 6-8 különböző pályán. Mindenki folyékonyan beszél angolul. Így bárkihez tudunk fordulni.

Az étkeztetés nagyon jól megvan oldva, a meccsek között minden csapatnak van ideje reggelizni ebédelni és vacsorázni, köztük nekünk is.

Izgatottan várjuk a további napok mérkőzéseit!

Vivcsi és Írisz