Június 9-én pénteken Balatonbogláron, a Nemzeti Kézilabda Akadémia Sportcsarnokában  a SOMOGY VÁRMEGYEI KÉZILABDA SZÖVETSÉG szervezésében került megrendezésre a Területi Edzőtovábbképzés, ahol  a zömében „C” , „C+” és a „D” licences edzők újították meg  a működési jogosultságukat. A nap folyamán  öt kiváló előadást láthattak és hallhattak  az érdeklődök  kiváló előadóktól. Az egész napos szakmai program lehetőséget adott az edzőknek, hogy egy-egy témában új ismereteket szerezzenek, de arra is volt lehetőségük, hogy szakmai megbeszéléseket folytassanak egymással. Az előadásokon a NEKA korosztályos csapatai mutatták be a gyakorlatokat, és  kiválóan megvalósították az előadók utasításait. A nap sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy minden edző elégedetten távozott a rendezvényünkről.

A  szakmai nap előadói:

  • Huszár Dániel – humánkineziológus (Balatonfelvidéki Akadémia Balatonfüred)
  • Marosán György mesteredző (Sport 36 Komló)
  • Kopornyik Zsolt mesteredző (NEKA)
  • Gulyás István mesteredző (Balatonfelvidéki Akadémia Veszprém)
  • Neukum Tamás mesteredző (strandkézilabda válogatott volt szövetségi kapitánya)

 

Ezúton is szeretnénk köszönetünket kifejezni a Nemzetközi Edzőközpontnak (NEK), hogy  bizalmat szavazott Szövetségünknek és lehetőségünk volt több mint 300 edzőnek egy szakmailag sikeres rendezvényt szervezni. Valamint ugyancsak köszönet jár a NEKA  valamennyi dolgozójának, Mocsai Tamás ügyvezetőnek, Hanzel Dorina létesítmény vezetőnek, Miseta Péter mesterszakácsnak a támogatásukért és munkájukért.

Továbbá kifejezzük köszönetünket Hegyi Árpádnak (Szedresi ABC – BAlatonszemes), Nagy Lajosnak (Gesztenyés ABC – Balatonszemes) valamint Dorogi Sándornak (Grand-Gold Ltd. Kft), hogy támogatták felajánlásaikkal rendezvényünket.

És végül de nem utolsó sorban köszönjük az SVKSZ Team-nek, hogy a rendezvény előkészítésében, illetve a rendezvény alatt munkájukkal hozzájárultak a sikeres lebonyolításhoz.

És ami a sikeres, de fárasztó nap után a legjobban esett az eész csapatnak, a következő edzői vélemény, amit kaptunk: