A balatonboglári Varga Béla Művelődési ház adott otthont Workshopunknak, melynek fő témája a gyermekbajnoki tornarendezések folyamatának bemutatása volt.

Kezdeményezésünkre szép számmal jelentkeztek megyénkből technikai vezetők, edzők, akik a 2023-24-es Gyermekbajnoki versenykiírás új feladatát fogják klubjuknál lebonyolítani. Képviseltette magát a Csurgói NKC, a Csurgói KKFT, a Rinyamenti KC, a BBSC, a NIKÉ SE, a Kaposvölgye LUE, a Marcali VSZSE, a Siófok KTC KFT, a SIófok KSE valamint Fejér megyéből a Lajoskomáromi TSZSE is.

A résztvevőknek Kovács Vilmos versenyigazgató tartott előadást, gyakorlati útmutatóval egybeköve arról, hogy mi is lesz az egyesületek feladata lépésről lépésre.

A feladat nem lesz egyszerű, de szervezéssel és a határidők pontos betartásával megoldható. Ehhez sok-sok kommunkáció kell egymással, és a vármegyei szövetséggel.

A közös gondolkodás most még fontosabb lesz, mint eddig valaha!

Az előadás végén – nem csak az előadás anyagával – hanem minden más versenyrendezési kérdéssel kapcsolatban választ kaptak a jelenlevők, amiben eddig bizonytalanok voltak, és kérdés merült fel bennük. 

A kérdésekre a válaszokat Kertész Adél elnök asszony illetve Kovács Vilmos versenyigazgató adta meg.